Kiest u voor professioneel webdesign dan kiest u voor Nerd-ICT. Nerd-ICT heeft inmiddels vele websites gebouwd en ontwikkeld. Wij hebben dan ook honderden templates op voorraad, waaruit u kunt kiezen. Zowel statische websites , als dynamische websites behoren tot de mogelijkheden. Al onze websites worden op zodanige wijze geprogrammeerd in html4 of html5 of CMS, dat deze websites uitermate geschikt zijn voor tablet en telefoon.

Bij oplevering van de website krijgt u duidelijke uitleg over het onderhouden van de website. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit uit te besteden aan Nerd-ICT.

Logo Design

Ook voor een professioneel logo kunt u terecht bij Nerd-ICT. Uw bedrijf moet onderscheidend en herkenbaar zijn. Een uniek logo helpt daarbij. Tevens zal het logo niet alleen gebruikt worden op de website en briefpapier, maar ook bijvoorbeeld voor een banner. Een goed logo zal dan ook aan bepaalde specificaties moet voldoen. Laat u hierover informeren door één van onze creatieve specialisten op het gebied van logo design.